Home LAJME Xhavit Ukaj: Këta të Vetëvendosjes jan gjithë “qena” edhe më të këqij se PDK-ja

Xhavit Ukaj: Këta të Vetëvendosjes jan gjithë “qena” edhe më të këqij se PDK-ja

0
Xhavit Ukaj: Këta të Vetëvendosjes jan gjithë “qena” edhe më të këqij se PDK-ja

Deputeti gjaknxehtë nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës Xhavit Ukaj për “Indeks-Intervistë” ka komentuar qeverisjen e dy partive politike PDK dhe VV në Komunën e Prizrenit.

“Dhe dihet fort mirë se si (PDK) ka udhëheqë, kur dihet se 8 vjet kryetari dhe drejtorët e Partisë Demokratike më së shumti janë marrë me gjykata, se sa me udhëheqjen e Prizrenit” – ka thënë ish-asambleisti nga Prizreni.

Deputeti gjaknxehtë nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës Xhavit Ukaj për “Indeks-Intervistë” ka komentuar qeverisjen e dy partive politike PDK dhe VV në Komunën e Prizrenit.

Deputeti gjaknxehtë nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës Xhavit Ukaj për “Indeks-Intervistë” ka komentuar qeverisjen e dy partive politike PDK dhe VV në Komunën e Prizrenit.
eni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here