Home LAJME Vulin: “Ushtria e Kosovës kërc ënim për Serbinë” ajo duhet te shuhet, mund t’ja sheh sherrin krejt ballkani

Vulin: “Ushtria e Kosovës kërc ënim për Serbinë” ajo duhet te shuhet, mund t’ja sheh sherrin krejt ballkani

0
Vulin: “Ushtria e Kosovës kërc ënim për Serbinë” ajo duhet te shuhet, mund t’ja sheh sherrin krejt ballkani

“Ushtria e Kosovës kërc ënim për Serbinë” ajo duhet te shuhet

Serbia po e sheh si shum shqetusese Ushtrin e Kosoves ata kanë reagime nga spektri politik në Serbi.

Në lidhje me këtë ka reaguar edhe Aleksandar Vulin. Ai ka thënë se ushtria e Kosovës po paraqet kërc im serbët dhe Serbinë.

Sipas tij, përderisa Rezoluta është ende në fuqi, Kosova nuk mund të ketë ushtrinë e saj.

“Përderisa Rezoluta është akoma në fuqi në Kosovë dhe Metohi nuk mund të ketë forca të tjera të armatosura përveç KFOR-it. “Ushtria e Kosovës”, në të cilën nuk ka serbë dhe serbët dhe Serbia është kundër kësaj ushtrie, atëherë kjo ushtri do të krijohet vetëm për të kërcënuar Serbinë dhe serbët”, deklaroi Vulin,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here