Home LAJME Vuçiçi çartet i drejtohet Kosovës: Pak me dashtë veç boj me gishtë ka ju, menjëherë Rusia i’u rahaton?

Vuçiçi çartet i drejtohet Kosovës: Pak me dashtë veç boj me gishtë ka ju, menjëherë Rusia i’u rahaton?

0
Vuçiçi çartet i drejtohet Kosovës: Pak me dashtë veç boj me gishtë ka ju, menjëherë Rusia i’u rahaton?

Presidenti i Serbise Aleksander Vuçiç çartet sot ne dekl.aratat e tij per Kosoven. Ai ka thene se pak me dashtë veç boj me gishtë ka ju, menjëherë Rusia i’u rahaton dhe i’u len pa vendbanim.

Kete dekl.arate qe eshte shprehur Vuçiç e ka bere per arsye sepse ne Mitrovicen Veriore, te gjitha ushqimoret e serbeve, kan mbetur pa mal.lera te serbise.

Presidenti i Serbise Aleksander Vuçiç çartet sot ne dekl.aratat e tij per Kosoven. Ai ka thene se pak me dashtë veç boj me gishtë ka ju, menjëherë Rusia i’u rahaton dhe i’u len pa vendbanim.

Kete dekl.arate qe eshte shprehur Vuçiç e ka bere per arsye sepse ne Mitrovicen Veriore, te gjitha ushqimoret e serbeve, kan mbetur pa mal.lera te serbise.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here