Home LAJME Video mahnitëse të Ushtrisë së Kosovës gjatë detyrës

Video mahnitëse të Ushtrisë së Kosovës gjatë detyrës

0
Video mahnitëse të Ushtrisë së Kosovës gjatë detyrës

Ushtria e Kosovës kohët e fundit na ka bërë shumë krenarë, duke treguar se edhe pse një shtet i ri e me një ushtri të re, nuk posedon asgjë më pak se ushtritë e shteteve tjera, shkruan KultPlus.

Pjesëtarët e FSK’së, gëzojnë mbrojtje të veçantë ligjore, ashtu që jeta, figura dhe dinjitetit i pjesëtarit dhe familjes janë të paprekshme.

Detyrat e përgjithshme të Ushtrisë së Kosovës janë: Mbrojtja e integritetit territorial të Republikës së Kosovës, Mbrojtja e qytetarëve dhe komuniteteve të Republikës së Kosovës, Mbështetja ushtarake autoriteteve civile si dhe Pjesëmarrja në operacionet ndërkombëtare.

Arma,timet që ka të drejtë t’i zotërojë do të jenë të gjitha armatimet që janë anti blind duke përfshirë edhe topat deri në 105 mm, ndërkaq do të ketë akses të plotë në gjitha llojet e arm,ëve kundërairore.

Në vijim mund të shikoni disa fotografi dhe vido që paraqesin Ushtarët e Kosovës, gjatë detyrës së tyre. pamje te bukura mos e le me ju ik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here