Home LAJME VIDEO/ Ky është Kosovari i parë që bëhet Serb vetëm për, fton edhe Shqiptarët tjerë që

VIDEO/ Ky është Kosovari i parë që bëhet Serb vetëm për, fton edhe Shqiptarët tjerë që

0
VIDEO/ Ky është Kosovari i parë që bëhet Serb vetëm për, fton edhe Shqiptarët tjerë që

Duke e parë interesin e madh të popullit të Kosovës për të lëvizur në Europë, shteti i Serbissë është shprehur i gatshëm për ti bërë me dokkumenta.

Kushtti i vetëm ishte të sh përnnguleshin nga Kosova dhe të mos kenë asnjë dokument në Kosovë, ndërsa në Serrbi brenda 24 ore pajishes me pasa’port serbe. per fotografinë dhe shiko pamjet se cfare thotë ky djalosh

Duke e parë interesin e madh të popullit të Kosovës për të lëvizur në Europë, shteti i Serbissë është shprehur i gatshëm për ti bërë me dokkumenta.

Kushtti i vetëm ishte të sh përnnguleshin nga Kosova dhe të mos kenë asnjë dokument në Kosovë, ndërsa në Serrbi brenda 24 ore pajishes me pasa’port serbe.. per fotografinë dhe shiko pamjet se cfare thotë ky djalosh

Share

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here