Home LAJME Vëllezër haxhi, ndrrojn jetë për një ditë në Pejë

Vëllezër haxhi, ndrrojn jetë për një ditë në Pejë

0
Vëllezër haxhi, ndrrojn jetë për një ditë në Pejë

Se 2 vëllezër që ishin haxhi, Mustafë Zekaj dhe Zekë Zekaj, të moshës 85 dhe 78 vjeç, vdiq/qën gjatë natës në Novosellë të Pejës.

Vëllezërit kishin sim ptoma të gripit Covid-19 dhe dyshohet se vd/iqën si rez/ultat i këtij virusi .

Ndryshe, gjatë 24 orëve të fundit, sipas ISHPK-së u regjistruan 225 raste – prej tyre 6 nga Peja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here