Home LAJME Vedati i “Stupcave” thotë që Policia e Kosovës është më e mira në rajon, respekt

Vedati i “Stupcave” thotë që Policia e Kosovës është më e mira në rajon, respekt

0
Vedati i “Stupcave” thotë që Policia e Kosovës është më e mira në rajon, respekt

Vedati i “Stupcave” thotë që Policia e Kosovës është më e mira në rajon

Sipas aktorit ai ka dalur që të tregoj respektin e tij dhe t’i falenderoj për punën që po e bëjnë, shkruan IndeksOnline.

“Policia e Kosovës është ndër institucionet më të besueshme në vend dhe larg më e mira polici në rajon” ka thënë përveq tjerash aktori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here