Home LAJME Vajzat Nga Shqipëria: Më Mirë Ma.rtohemi Me Serbë Sa Sa Me Kosovarë

Vajzat Nga Shqipëria: Më Mirë Ma.rtohemi Me Serbë Sa Sa Me Kosovarë

0
Vajzat Nga Shqipëria: Më Mirë Ma.rtohemi Me Serbë Sa Sa Me Kosovarë

Disa nga serbët janë kundër këtyre martesave. Këtë e kanë vërtetuar disa komentues të Telegrafit serb të cilët kanë thënë se këto martesa janë të gabuara.Mirëpo ka të tillë që mendojnë ndryshe duke thënë se gratë shqiptare janë vetësakrifikuese, i respektojnë burrat dhe familja për to është e shenjtë. pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here