Home LAJME Ushtria Serbe largon flamurin shqiptar nga liqeni i Ujmanit

Ushtria Serbe largon flamurin shqiptar nga liqeni i Ujmanit

0
Ushtria Serbe largon flamurin shqiptar nga liqeni i Ujmanit

Ushtria Serbe largon flamurin shqiptar nga liqeni i Ujmanit.

Në zonën e piknikëve sipër liqenit të Ujmanit, në Sanxhak, një person i panjohur vuri flamurin shqiptar, i cili u hoq nga njësitë e Ushtrisë serbe.

Siç ka mësuar Tanjug, flamuri është vërejtur herët në mëngjes, pas së cilës njësitë e Ushtrisë serbe mbërritën në vend nën pajisjet e plota të luftës dhe e hoqën atë.


Siç ka mësuar Tanjug, flamuri është vërejtur herët në mëngjes, pas së cilës njësitë e Ushtrisë serbe mbërritën në vend nën pajisjet e plota të luftës dhe e hoqën atë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here