Home LAJME Ushtria e Kosovës në Karaçevë, këtyre pamjeve duhet t’ua ketë frikën Serbia

Ushtria e Kosovës në Karaçevë, këtyre pamjeve duhet t’ua ketë frikën Serbia

0
Ushtria e Kosovës në Karaçevë, këtyre pamjeve duhet t’ua ketë frikën Serbia

Komanda e Forcave Tokësore e Forcës së Sigurisë të Kosovës, gjatë një vizite thotë se qytetarët tanë në Karaçevë dhe kudo tjetër nuk do të jenë asnjëherë vet.

Ai ka thënë se institucionet e Kosovës do të ofrojnë siguri për githë në çdo pjesë të vendit.

“Provokimet e herë pas hershmë të forcave ushtarake serbe në fshatrat e brezit kufitar brenda territorit të Kosovës duhet të marrin përgjigjen e duhur nga ana e institucioneve tona të sigurisë dhe KFOR-it”, ne ju sjellmi vihdot se si jan pozicionu te gjith ushtaret ton shiheni

“Jemi në kontakt me autoritetet e komunës, kryeministrin, komandantin e KFOR-it. Pra, po mbledhim informacioneve për ta kuptuar saktë se çka ka ndodhë. Personalisht kam biseduar me komandantin e KFOR-it. Po presim informata e saktat dhe shpjegimet që bëhen nga komandana e KFOR-it”, është shprehur ai.ju sjellimi diqsa skeqe nga vendi i ngjarjes

“Simboli i ujkut” është njëri prej trajnimeve më të avancuara dhe me sfiduese me të cilat përballen pjesëtarët e FSK-së dhe tashmë, kjo është Ushtria e Kosoves siq mund ta shiheni ne vazhdim

Ndryshe, kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka thënë se janë angazhuar të gjitha organet përkatëse për të vlerësuar rastin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here