Home LAJME Ushtarët e FSK-së në aksion “VIDEO”

Ushtarët e FSK-së në aksion “VIDEO”

0
Ushtarët e FSK-së në aksion “VIDEO”

Vajzat dhe djemtë e ushtrisë më të re në Ballkan, përkrah shtatë ushtrive aleate dhe KFOR-in, morën pjesë në ‘Shqiponja 6’.

Mbi 900 ushtarë demonstrojnë përgatitjet e tyre në rast të emergjencave dhe situatave reale më të cilat përballet ushtria,

Njësitet e deminimit, ato ujore e ajrore marrin pjesë në aksionin e simuluar në koordimin me institucionet e Kosovës dhe direktivat e NATO-s.Videon mund ta ndiqni këtu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here