Home LAJME Trupi i kësaj vajze prodhon aq shumë qumësht gjiri, sa që për 7 muaj ka shitur 500 litra meshkujve që ushtrojnë fitness

Trupi i kësaj vajze prodhon aq shumë qumësht gjiri, sa që për 7 muaj ka shitur 500 litra meshkujve që ushtrojnë fitness

0
Trupi i kësaj vajze prodhon aq shumë qumësht gjiri, sa që për 7 muaj ka shitur 500 litra meshkujve që ushtrojnë fitness

Trupi i kësaj vajze prodhon aq shumë qumësht gjiri, sa që për 7 muaj ka shitur 500 litra meshkujve që ushtrojnë fitness

Rafaela 24-vjeç, shtatë muaj më parë solli në jetë djalin që, por prej atëherë trupi i saj filloi të prodhoj më shumë sesa që kishte nevojë biri i saj, sa që nuk kishte hapësirë në dhomë ku ta lë.

Tani Rafaela u dërgon qumësht të gjithë atyre meshkujve që e paguajnë rregullisht.

Por, ajo ka gjetur një mënyrë interesante për të mos e hedhur dhe kështu afro 500 litra qumësht gjiri po ua shet të huajve, duke fituar shuma te majme

Punëtorja e një hoteli fillimisht ua kishte dhuruar qumështin atyre nënave që kanë problem me prodhim të qumështit të gjirit, për të ushqyer foshnjat e tyre.

Por, me kalimin e ditëve, ajo e kuptoi se shumë të rinj janë të interesuar për qumështin e saj e në veçanti ata që janë të pasionuar pas “bodybulidingut”, dhe kështu filloi t’ua shet.

Ajo ka pranuar se brenda 24 orë trupi i saj prodhonte 2 litra qumësht, që ua dhuronte nënave që kishin problem me prodhimin e qumështit të mjaftueshëm për foshnjat e tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here