Home LAJME Thaqi Unë jom Politikani ma i votumi në Kosovë, Albini osht i ri per mu mat me mu

Thaqi Unë jom Politikani ma i votumi në Kosovë, Albini osht i ri per mu mat me mu

0
Thaqi Unë jom Politikani ma i votumi në Kosovë, Albini osht i ri per mu mat me mu

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se ai punon nga 14 orë në ditë dhe të gjithë këtë e bën vetëm për të mirën e qytetarëve të Kosovës.Ai tha se dallohet nga të gjithë politikanët tjerë për shkak se është më puntori dhe se të gjithë liderët e mëdhenjë europian dhe botëror e përkrahin. “Mua më dojnë krejt politikanët e hujë liderët botëror dhe europian

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se ai punon nga 14 orë në ditë dhe të gjithë këtë e bën vetëm për të mirën e qytetarëve të Kosovës.Ai tha se dallohet nga të gjithë politikanët tjerë për shkak se është më puntori dhe se të gjithë liderët e mëdhenjë europian dhe botëror e përkrahin. “Mua më dojnë krejt politikanët e hujë liderët botëror dhe europian

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here