Home LAJME Thaçi: ‘Punoni dhe studioni ma tepër si une, mos u merrni shumë me mua

Thaçi: ‘Punoni dhe studioni ma tepër si une, mos u merrni shumë me mua

0
Thaçi: ‘Punoni dhe studioni ma tepër si une, mos u merrni shumë me mua

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaci ka dhënë një mesazh për rinin kosovare mengjesin e sotëm. I pari i vendit tha se ata duhet të punojn më tepër.

Hashim Thaci për media tha: ‘Punoni, studioni, lexoni libra ma tepër, mos merri shumë me fe, por shkoni drejtë Europës.’

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaci ka dhënë një mesazh për rinin kosovare mengjesin e sotëm. I pari i vendit tha se ata duhet të punojn më tepër.

Hashim Thaci për media tha: ‘Punoni, studioni, lexoni libra ma tepër, mos merri shumë me fe, por shkoni drejtë Europës.’

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaci ka dhënë një mesazh për rinin kosovare mengjesin e sotëm. I pari i vendit tha se ata duhet të punojn më tepër.

Hashim Thaci për media tha: ‘Punoni, studioni, lexoni libra ma tepër, mos merri shumë me fe, por shkoni drejtë Europës.’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here