Home LAJME Po afrohen Serbet afer Luginës afër kufirit me Kosovën

Po afrohen Serbet afer Luginës afër kufirit me Kosovën

0
Po afrohen Serbet afer Luginës afër kufirit me Kosovën

Lajmi nga Banorët e fshatit Lluçan i kan dërguar redaksis të Bujanoci.Net pamje të zbarkimit të tan keve të for,cave ushtarake Serbe, të cilët kan marë rrugën drejt Luginës, për të ju ofruar më afër kufirit të Kosovës.

Ata qe jetojn ne Luginës po ka ca kohë që në redaksin tonë po dërgojm pamje dhe reagime të ndryshme duke u shqetsuar me situatën politike të cilën po zhvillon Serbia, andaj këto pamje edhe më tepër po shqetsojn qytetarët duke ofruar ar,ma timin e rëndë afër Luginës pran kufirit me Republikën e Kosovës.pamjet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here