Home LAJME Sulimani: ‘O pasha Zotin Ramushi është i vetmi që e mbron edhe fizikisht çdo pllamë toke të Kosovës’

Sulimani: ‘O pasha Zotin Ramushi është i vetmi që e mbron edhe fizikisht çdo pllamë toke të Kosovës’

0
Sulimani: ‘O pasha Zotin Ramushi është i vetmi që e mbron edhe fizikisht çdo pllamë toke të Kosovës’

Xhenis Sulimani, gazetari dhe analisti i njohur, e ka komentuar vizitën e kreut të AAK-së, Ramush Haradinaj në Karaçevë, në pikën kufitare me Serbinë, aty ku dje hyjnë dhjetëra xhandër serbë.

“S’do mend qe Rambo (Ramush Haradinaj) do të ishte i pari per me mbrojte fizikisht cdo pllame toke Kosove. Më beri pershtypje pllakata mbrapa. “Zonat neutrale” kinse nen zoterimin dhe mbrojtjen e “nderkombetareve” gjithmone kane sjell telashe.

Xhenis Sulimani, gazetari dhe analisti i njohur, e ka komentuar vizitën e kreut të AAK-së, Ramush Haradinaj në Karaçevë, në pikën kufitare me Serbinë, aty ku dje hyjnë dhjetëra xhandër serbë.

“S’do mend qe Rambo (Ramush Haradinaj) do të ishte i pari per me mbrojte fizikisht cdo pllame toke Kosove. Më beri pershtypje pllakata mbrapa. “Zonat neutrale” kinse nen zoterimin dhe mbrojtjen e “nderkombetareve” gjithmone kane sjell telashe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here