Home LAJME Suksesi i Dy vëllezërve kosovarë, njëri Ushtar i Kosovës e tjetri Ushtrisë Amerikane

Suksesi i Dy vëllezërve kosovarë, njëri Ushtar i Kosovës e tjetri Ushtrisë Amerikane

0
Suksesi i Dy vëllezërve kosovarë, njëri Ushtar i Kosovës e tjetri  Ushtrisë Amerikane

Vëllezërit nga Kosova, Nue dhe Robert Shala të dy janë ushtarë, por mbajë uniformën e dy shtetev të ndryshme.

“Nue Shala dhe Robert Shala, këta janë dy vëllezër kosovarë pjesë të dy ushtrive më të forta të botës. Roberti është ushtar i marinsave amerikanë, kurse Nue është ushtar i FSK-së. Madhështore”, ka shkruar Fehmi Ramadani në një postim në Facebook.ndiqni intervisten e Dy ushtarve

“Nue Shala dhe Robert Shala, këta janë dy vëllezër kosovarë pjesë të dy ushtrive më të forta të botës. Roberti është ushtar i marinsave amerikanë, kurse Nue është ushtar i FSK-së. Madhështore”, ka shkruar Fehmi Ramadani në një postim në Facebook. ata dhan nje intervist, dhe thojn qe jemi shum krenar ndiqni intervisten e Dy ushtarve

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here