Home LAJME Sot unë behem 28 vjeq kush me uron Zoti i jept at që i mungon

Sot unë behem 28 vjeq kush me uron Zoti i jept at që i mungon

0
Sot unë behem 28 vjeq kush me uron Zoti i jept at që i mungon

Kjo eshte vajza ime Blerta ajo sot mbush 38 vjeq , kush me uron zoti i dhashte ate qe i mungon,
Keshtu është shprehur një vajze e cila ka mbushur 28 vjet.
Ne i urojmë dhe shumë vite te lumtra se bashku me të afermit dhe te dashurit e saj.

Ajo ka mbetur e paralizuar nga ndikimi i sheqerit dhe qumshtit te keq që e ka pir gjat fëmiris

Ndiqeni pamjet me poshtë duke  ne ditlindjen e saj…

Kjo eshte vajza ime Blerta ajo sot mbush 38 vjeq , kush me uron zoti i dhashte ate qe i mungon,
Keshtu është shprehur një vajze e cila ka mbushur 28 vjet.
Ne i urojmë dhe shumë vite te lumtra se bashku me të afermit dhe te dashurit e saj.

Ajo ka mbetur e paralizuar nga ndikimi i sheqerit dhe qumshtit te keq që e ka pir gjat fëmiris

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here