Home LAJME Snajperistët e Policisë së Kosovës në Karaçvë, qka po ndodh atje

Snajperistët e Policisë së Kosovës në Karaçvë, qka po ndodh atje

0
Snajperistët e Policisë së Kosovës në Karaçvë, qka po ndodh atje

Snajperistët e Policisë së Kosovës në Karaçvë,, qka po ndodh atje

Siq po shihet e kan marr serjozisht qeshtejen e Karaçeves atje po shihen edhe Snajperistët te pozisionuar neper kodra dhe vende ku shihet krejt Karaçeva.

Snajperistët ishin vetëm një nga njësitet e shumta të Policisë, të cilat po qarkullojnë përgjatë tërë ditës në Karaçvë,.Në këtë gjest qytetaret po ndihet te sigurt.

premtuan qytetarve se do të përkujdeset çdo herë për ta. ja deklarata e tyre.
Snajperistët e Policisë së Kosovës në Karaçvë,, të cilat po qarkullojnë përgjatë tërë Karaçvën, Në këtë gjest qytetaret po ndihet te sigurt. premtuan qytetarve se do të përkujdeset çdo herë për ta.

Po shihen edhe Snajperistët te pozisionuar neper kodra dhe vende ku shihet krejt Karaçeva, ju sjellim pamjet e Snajperisteve

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here