Shqiptarja ndërron jetë pas te vjellave dhe dhimbjeve te stomakut, me pas mjeket mësojnë te vërtetën tronditëse

0
2,673 views

Një vajzë vetëm 18 vjeç me origjinë nga Shqiperia dhe shumë e shëndetshme është gjetur e e vd,ekur nga miqtë e saj në kampusin e Universitetit. Vde,kja e saj u konsiderua plotësisht miste,rioze dhe e papritur, sa madje edhe aut,opsia nuk nxorri dot shkaqet e qarta të vd,ekjes së vajzës.

A.H, një studente e re shkoi në universitet për të nisur hapat drejt një karriere në jetën e saj, por vd,iq tra,gjikisht vetëm 4 ditë pas mbërritjes në Campus.

Sipas dëshmive vajza kishte vjellë vazhdimisht dhe ishte ankuar për dhimbje stomaku vetëm 3 ditë para vde,kjes. Auto,psia provoi se shkaktar i vde,kjes ishte bërë një trupi huaj që kishte kaluar nga e vjella në mushkëri.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here