Home LAJME Vallau nga shqiperia Mustafa befason: kosovarët kanë gjak serbi, Gratë kosovare kanë Fejetur me burra serbë

Vallau nga shqiperia Mustafa befason: kosovarët kanë gjak serbi, Gratë kosovare kanë Fejetur me burra serbë

1
Vallau nga shqiperia Mustafa befason: kosovarët  kanë gjak  serbi, Gratë kosovare kanë Fejetur me burra serbë

Më një intervistë Mustafa Nano nuk është zmbrapsur nga deklarata e tij që kosovarët kanë gja k serbi. Ai, madje ka mbrojtur edhe më shumë deklaratën e tij.

Aij në një intervistë, ka ngritur disa pyetje kur u pyet nga gazetari se për deklaratën se “kosovarët kanë gjaek serbi”.

“Ku është pasaktësia e kësaj, ku është makthi i madh? Duke qenë se kemi qenë fqinjë për shekuj me radhe, nën pushtime të njëjta, me siguri burra e gra edhe kanë fjetur me njëri tjetrin, kanë fje tur gratë kosovare me burrat serbë dhe anasjelltas, kjo është matematikisht e saktë për mua”, tha Nano për Frontal.

Ai tha se në ditët e sotme, sipas tij ky fakt, është i zorshëm të pranohet

1 COMMENT