Home LAJME Serbi gjen nuse në Shqipëri për 1500 euro, por ajo që i ndodh më pas e lë pa fjalë

Serbi gjen nuse në Shqipëri për 1500 euro, por ajo që i ndodh më pas e lë pa fjalë

0
Serbi gjen nuse në Shqipëri për 1500 euro, por ajo që i ndodh më pas e lë pa fjalë

Sipas një artikulli të “Kurir”, një person nga Serbia që po kërkonte nuse shqiptare, kishte paguar plot 1500 euro një agjencie për të ja bërë këtë të mundur.“Një burrë nga Prokupla ka rënë në kontakt me një agjenci nga Shqipëria dhe i ka dhënë rreth 1500 euro për t’i gjetur gruaPërfaqësues të agjencisë u paraqitën shpejt e nusja shkoi në Serbi me një grua e një burrë i cili u paraqit si daja i saj.

Sipas një artikulli të “Kurir”, një person nga Serbia që po kërkonte nuse shqiptare, kishte paguar plot 1500 euro një agjencie për të ja bërë këtë të mundur.“Një burrë nga Prokupla ka rënë në kontakt me një agjenci nga Shqipëria dhe i ka dhënë rreth 1500 euro për t’i gjetur gruaPërfaqësues të agjencisë u paraqitën shpejt e nusja shkoi në Serbi me një grua e një burrë i cili u paraqit si daja i saj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here