Home LAJME Sami Kurteshi fyen krerët e UÇK-së: SHIK-u ishte krijesë e UDB-së, ka kryer kri’me ndaj shqiptarëve

Sami Kurteshi fyen krerët e UÇK-së: SHIK-u ishte krijesë e UDB-së, ka kryer kri’me ndaj shqiptarëve

0
Sami Kurteshi fyen krerët e UÇK-së: SHIK-u ishte krijesë e UDB-së, ka kryer kri’me ndaj shqiptarëve

Pavarësisht se krerët e SHIK-ut ishin edhe njerëzit kryesorë të UÇK-së, kjo nuk ka mjaftuar që ish kandidati për Kryetar të Gjilanit, ish organizatën SHIK ta quaj krijesë të UDB-së serbe.

SHIK-u krijesë krim’inale!

Shkruan: Sami Kurteshi

Kjo ishte dhe vazhdon të mbetet veprimtaria “patriotike” e SHIK-ut të Hashim Thaçit, bërja e dosjeve e spiunimit dhe e shpifjeve krim’inale kundër shqiptarëve!

Vetëm dëgjoni e përcillni me kujdes deklaratat publike, pa i dëgjuar fare sajesat shpifëse të tyre jopublike, të njerëzve të tij! Shpifje, informata të shtrembëruara, mashtrime vetëm dhe vetëm kundër shqiptarëve, kundër familjeve të ndershme e patriotike, dhe kundër çdokujt që nuk i bindet dhe nuk bëhet pjesë e krimit të tyre.

Të dhënat e 2 milionë qytetarëve të Kosovës të ruajtura në dhomën e përgjimit qenkan rrez’ikuar, sepse nuk qenkan në dorën e shik-ut më! Nga kush? Kush, pse dhe si po e di këtë? Pse po e ditkan vetëm këta?! Në dorë të kujt qenkan tani? Qenka zbuluar laboratori i drog’ës tani! Vetëm tani po e di!

Ky është mikro-menaxhimi social i krim’inelëve spiunë me makro-qëllime politike. Ky është parimi i spiunëve politikanëve të krimina’lizuar për të njerëzve për qëllime politike.

Për kë e bëjnë këtë? Veç Serbisë, për kë tjetër?

E për Serbinë, veç UDB-ës dhe siç duket krijesës së saj shik-ut, këtë nuk e bën kush tjetër!

SHIK-u ishte krijesë e UDB-së apo e kapur nga UDB-ja!? Apo të dyja bashkë?!?

Të gjithë ata persona që janë angazhuar për SHIK-un me bindje për luftën kundër Serbisë dhe që nuk i kanë duart e përlyera në gja kun e njerëzve të pafajshëm e të patriotëve shqiptarë, tani duhet të flasin për ‘ SHIK-ut!

Mos heshtni!

Ia keni borxh Kosovës të vërtetën!

Pa frikë!

Flisni!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here