Home LAJME Rexhep Qosja: ‘Turqin e kemi ‘Vëlla të madh’ dhe Islamin fe, plasni dushmana ateistë’?

Rexhep Qosja: ‘Turqin e kemi ‘Vëlla të madh’ dhe Islamin fe, plasni dushmana ateistë’?

0
Rexhep Qosja: ‘Turqin e kemi ‘Vëlla të madh’ dhe Islamin fe, plasni dushmana ateistë’?

Në një intervistë dhënë gazetës “Express”, Akademik Rexhep Qosja shpjegon fenomenet dhe tendencat politike e kulturore në Shqipëri dhe Kosovë. Ai mes tjerash flet edhe për raportet e shqiptarëve me Turqinë, por edhe për çështjen e religjionit gjegjësisht të religjioneve. Në vazhdim ja disa nga pyetjet që i janë parashtruar akademikut shqiptar. ndiqni pamjet ekskluzive!

Në një intervistë dhënë gazetës “Express”, Akademik Rexhep Qosja shpjegon fenomenet dhe tendencat politike e kulturore në Shqipëri dhe Kosovë. Ai mes tjerash flet edhe për raportet e shqiptarëve me Turqinë, por edhe për çështjen e religjionit gjegjësisht të religjioneve. Në vazhdim ja disa nga pyetjet që i janë parashtruar akademikut shqiptar. shiheni dhe ndiqni pamjet ekskluzive!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here