Home LAJME Rama: Mos të keqkuptohet roli i FSK-së në Gjendje të Jashtëzakonshme, s’është ideja te përdorimi i

Rama: Mos të keqkuptohet roli i FSK-së në Gjendje të Jashtëzakonshme, s’është ideja te përdorimi i

0
Rama: Mos të keqkuptohet roli i FSK-së në Gjendje të Jashtëzakonshme, s’është ideja te përdorimi i

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Gjenerallejtnantë Rrahman Rama ka deklaruar se janë 10 ushtarë të FSK-së të infektuar me koronavirus.

Duke folur për situatën e krijuar nga pandemia COVID-19, Rama tha se FSK është e këtij populli dhe se janë bijtë e këtyre njerëzve dhe se s’bën të keqkuptohet reagimi i FSK-së në rast të shpalljes së Gjendjes së Jashtëzakonshme.

“Ne jemi të këtij populli jemi bijtë e këtyre njerëzve,s’bën të keqkuptohet Gjendja e Jashtëzakonshme, është një moment kur duhet të parandalohen edhe viktimat, por që edhe situate të mos dalë jashtë kontrollit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here