Home LAJME Rama: Kemi blerë autoblinda nga ShBA-ja, do të vijnë edhe të tjera

Rama: Kemi blerë autoblinda nga ShBA-ja, do të vijnë edhe të tjera

0
Rama: Kemi blerë autoblinda nga ShBA-ja, do të vijnë edhe të tjera

RamaKemi: blerë autoblinda nga ShBA-ja, do të vijnë edhe të tjera
Ushtria e Kosovës vazhdimisht ka treguar se është e aftë dhe ka kapacitete të mjaftueshme humane për të dëshmuar se është një ushtri si çdo tjetër në botë. Mirëpo, tani ka filluar të përmirësoj edhe kapacitet e saja logjistike, duke u pajisur me artileri të rëndë, për nevojat e saj, shkruan IndeksOnline.

E, se kanë ardhur në Kosovë këto automjete të blinduara e ka konfirmuar për IndeksOnline, i pari i FSK-së, Gjenerallejtënant Rrahman Rama.

“Ne i kemi blerë, ato autoblinda. Vitin e kaluar e kemi nënshkruar kontratën ndërsa dje kanë ardhur pjesa e parë e në vazhdim do të vijnë edhe të tjerat”, tha shkurt Rama.

Ushtria e Kosovës vazhdimisht ka treguar se është e aftë dhe ka kapacitete të mjaftueshme humane për të dëshmuar se është një ushtri si çdo tjetër në botë. Mirëpo, tani ka filluar të përmirësojë edhe kapacitet e saj logjistike, duke u pajisur me artileri të rëndë, për nevojat e saj,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here