Home LAJME Qeveria jep një lajm shumë të mirë për qytetarët e Kosovës

Qeveria jep një lajm shumë të mirë për qytetarët e Kosovës

0
Qeveria jep një lajm shumë të mirë për qytetarët e Kosovës

Qeveria jep një lajm shumë të mirë për qytetarët e Kosovës
Qeveria e Kosovës do të bëjë shp ërndarjen e disa m askave falas për qytetarët e Kosovës nëpër komuna. Kjo u bë e ditur nga ana e Ministrit të Shë ndetësisë, Armend Zemaj.“Sot në emër të Q everisë, zv-kryeministri Besnik Tahiri do të jap lajmin se do të shpë rndahet në të gjitha komunat e Kosovës një don acion i ardhur nga diaspora.

Janë më shumë se gjysmë milioni maska që do të shpë rndahen në duartë e qyyetarëve tanë”, ka dek laruar Zemaj.Ndërsa zëvëndeskr yeministri i Qeverisë së Kosovës, Besnik Tahiri njoftoi se nga Jordania kanë ardhur një numër i konsiderueshëm i ma skave dhe mjeteve të tjera mbrojtëse.“Kanë ardhë gjysmë milioni ma ska, ge l de zinfektues e mantile”, ka thënë Tahiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here