Home LAJME Pse nuk reagoj as një Politikan? pasi xhandarët serbë hynë në Kosovë si në “bahçe të babës”., a mos e ka shit edhe atë pjesë te Kosovës?

Pse nuk reagoj as një Politikan? pasi xhandarët serbë hynë në Kosovë si në “bahçe të babës”., a mos e ka shit edhe atë pjesë te Kosovës?

0
Pse nuk reagoj as një Politikan? pasi xhandarët serbë hynë në Kosovë si në “bahçe të babës”., a mos e ka shit edhe atë pjesë te Kosovës?

“Është tejet shqetësuese që përsëri sot gjatë ditës disa paramilitarë apo militarë të armatosur serb, hyn në territorin e Kosovës, konkretisht në fshatin Karaçevë”,Ne kemi siguruar video nga vendngjarja

Tregon banori qe i pa me sy te vet “Unë jetoj këtu edhe i pash një kolonë të ushtarëve duke ra nëpër rrugën e lagjes sonë në Karaçevë dhe isha pak larg tyre. Mirëpo janë të instaluara kamerat e shtëpisë dhe më vonë i kam nxjerrë disa fotografi ku veç i kemi publiku ja mund ti shiheni tani.

Pse politikanet ton nuk dolen te japin nje deklarat mos vall ka diqka qe se din populli kur ata shetiten naper kosov si ne bashqe te babes ku do tjav sjellim edhe nje her inqizimin se si ata levizin lirshem naper kosov

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here