Home LAJME Pse ishte ushtria e Kosovës në veri të Mitrovices sot, qka po ndodh atje

Pse ishte ushtria e Kosovës në veri të Mitrovices sot, qka po ndodh atje

0
Pse ishte ushtria e Kosovës në veri të Mitrovices sot, qka po ndodh atje

Në veri të Republikës së Kosovës sot Policia e shetit ka zhvilluar një aksion të gjerë nga i cili kanë mbetur të arre stuar dy persona, ndërsa një i tretë është në arr ati.

Personat janë arre stuar nën dyshimet për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe fshehje të fakteve. ju sjellim pamjet e ushtris sot ne veri

Ndërkohë në fotografitë dhe vidot shihet në mesin e makinave e autoblindave të Policisë së Kosovës që kanë marrë pjesë në aksion gjendet edhe një kamion me forca të Ushtrisë së Republikës së Kosovës.

Ushtria e Republikës së Kosovës ka qenë e përfshirë në aksionin sotëm në veri të vendit, ju sjellim pamjet madhestore te Ushtris ma te fort

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here