Home LAJME Profesori serb: Millosheviq është gjallë dhe jeton në këtë shtet

Profesori serb: Millosheviq është gjallë dhe jeton në këtë shtet

0
Profesori serb: Millosheviq është gjallë dhe jeton në këtë shtet

Profesori nga Beogradi, Velimir Abramoviq, pretendon se Sllobodan Millosheviq është gjallë.

Sllobodan Millosheviq është gjallë dhe jeton në Rusi.

Kështu pretendon profesori nga Beogradi, Velimir Abramoviq.

Sipas tij, Milosheviqi ishte profil ideal për periudhën transitore midis komunizmit dhe nacionalizmit.

“Ku është Millosheviqi dhe Mira, ky çift bashkëshortor. Millosheviqi asnjë fjali ga bim nuk e ka thënë . Por debatoi me disa dëshmitarë, është tallur dhe ka shkuar në Rusi. Pse ku është Millosheviqi ndoshta është në Pozharevc, kush e ka bërë atë , kush i ka konstatuar të gjitha këto. Kuptohet e forcat e mëdha duhet ti mbrojnë njerëzit e tyre , që të tjerët të punojnë për ta. Po ti hedhnin në miniera askush s’do të punonte. Cfarë të duhen parat. Dhe duhet njeriun ta mbroni dhe kur ta mbroni, atë të radhës si sekretin më të madh, pi kafen me Milosheviqin. A do të punosh? Si jo, ju jeni të vërtetët . Familjen e keni mbrojtur, parat i keni marrë çfarë doni pra?”, u shpreh ai për një televizion serb.

Shikojeni në minutën

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here