Home LAJME Policia e Kosovës në veri të Mitrovicës ka arrestuar një toger policie, një rreshter dhe një zyrtar policor

Policia e Kosovës në veri të Mitrovicës ka arrestuar një toger policie, një rreshter dhe një zyrtar policor

0
Policia e Kosovës në veri të Mitrovicës ka arrestuar një toger policie, një rreshter dhe një zyrtar policor

Në veri të Mitrovicës janë arre stuar një toger policor, një rreshter dhe një zyrtar policor. Ky arre stim u bë nga IPK-ja me urdhëresë të Prokurorisë Speciale nën dyshimin për veprat penale “Kriim i organizuar” dhe “Keqpërdorim i pozitës zyrtare”.

Inspektorati Policor i Kosovës respektivisht hetuesit e Departamentit të Hetimeve në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, përmes një sqarimi për thonë se kanë arre stuar tre zyrtarë policorë në Mitrovicën e Veriut.

“Operacioni i sotëm që u zhvillua me urdhëresë të Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës është vazhdimësi e operacionit të zhvilluar. Përmes njoftimit thonë se arre,stimi i tre të dyshuarve, një toger policor, një rreshter dhe një zyrtar policie, është realizuar me urdhëresë të Prokurorisë Speciale me dyshimin se të njëjtit kanë kryer veprat keqpërdorim i pozitës zyrtare, ja se kush jan tre zyrtaret

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here