Home LAJME Policia e Kosovës kontrollon 16 lokale në Prizren dhe Gjakovë, nën dyshimin për..

Policia e Kosovës kontrollon 16 lokale në Prizren dhe Gjakovë, nën dyshimin për..

0
Policia e Kosovës kontrollon 16 lokale në Prizren dhe Gjakovë, nën dyshimin për..

Policia e Kosovës ka realizuar një bastisjes në 16 lokacione të ndryshme dhe nën dyshimin për tra fikim.

Janë kontrolluar gjithsej 15 lokale të cilat gjenden në hapësirat e objekteve biznesore tek tregu i gjelbër, ku janë hasur duke punuar gjithsej 17 punëtore femra (13 shtetase të Shqipërisë dhe 4 shtetase të Kosovës).

“Prej tyre dymbëdhjetë (12) lokale janë mbyllur me vendim të Inspektoratit Komunal të KK, për shkak të parregullsive që janë gjetur. Janë konfi skuar 2 dokumente të shtetaseve të Shqipërisë, të cilat dokumente do t’iu dorëzohen zyrtarëve të Drejtorisë për Migrim dhe të Huaj.

Në stacion është shoqëruar një femër e cila është hasur duke punuar në njërin nga lokalet e kontrolluara. E njëjta është duke u intervistuar dhe në konsultim me pro kurorin e shtetit do të vendoset për hapat e mëtutjeshëm“, thuhet në njoftimin e PK-së dërguar mediave.

“Dy punëtoret shtetase të Shqipërisë pas intervistimit pritet ti dorëzohen Njësitit për Migrim dhe të Huaj për të vazhduar me procedura të mëtejme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here