Home LAJME Pas këngës me fjalë banale: O ta hëngsha piii dhe ti mu kaaa/ Këngëtarit shqiptar i ndodh e keqja:

Pas këngës me fjalë banale: O ta hëngsha piii dhe ti mu kaaa/ Këngëtarit shqiptar i ndodh e keqja:

0
Pas këngës me fjalë banale: O ta hëngsha piii dhe ti mu kaaa/ Këngëtarit shqiptar i ndodh e keqja:

Para syve të po licisë më qindra qytetarë, përfshirë edhe të moshave të mitura janë grumbullur pa respektuar asnj nga masat e qeverisw anti COVID.


Artisti në Instagram ka postuar foto dhe video nga ky turne.

Reperi Gramoz Aliu me emrin e tij artistik Mozzik sot ka shpërndarë albumin e tij në këto qytete. Mozzik ka paralajmëruar se turneu i tij për shpërndarjen e albumit do të vazhdojë edhe nesër nëpër qytete tjera, si në Prishtinë, Gjilan e Ferizaj.

Por pas lajmeve në media po licia ka ndaluar atë. Reperi Gramoz Aliu, tha se për shkaqe të mediave masht ruese që nxitën panikë, po licia dha urd hër që ta ndërprejmë këtë iniciavë, tha këngëtari.

Ai shtoi se më falni por më duhet ta anulojmë shpërndarjen e albumit në qytetet e radhës duke respektuar vendimin dhe urdhërin e pol icisë!

Sipas tij gjithçka ishte në rregull, njerëzit ishin me maska dhe pa ska ndale dhe shhe rre.

“Do të mundohemi ta gjejmë një mënyrë tjetër për shpërndajren e albumit. Jua dua të gjithëve. Dhe ju media faleminderit i’a arritët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here