Home LAJME Paralajmrohet dimër i ftohtë në muajn Tetor do te ket bor deri 1 meter

Paralajmrohet dimër i ftohtë në muajn Tetor do te ket bor deri 1 meter

0
Paralajmrohet dimër i ftohtë në muajn Tetor do te ket bor deri 1 meter

Parashusit e dimri i këtij viti në pjesën më të madhe të kosoves do të jetë mjaft i ftohtë ky dimer.

Parashikimi bëhet, për vitin 2020-21. Ky botim që parashikon motin, thotë se në pjesën e Dugagjinit dimri do te jet ma i ashper, ardhshëm do të jetë më i ftohtë se zakonisht dhe se në disa rajone të vendit do të ketë reshje të mëdha bore deri ne 1.5m

Bazuar ne parashikimin e motit tek pozicionet e planeteve dhe të Diellit si dhe në ciklet hënore.

Botuesit thonë se në parashikimet e tyre të motit dhe se ato janë të sakta në 80 për qind të rasteve. ja deshmit se si do te jet moti ne muajn Shtator dhe Tetor shiheni vet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here