Home LAJME Pamje nga trajnimi i Policisë së Kosovës, Shqipërisë e Maqedonisë Veriore

Pamje nga trajnimi i Policisë së Kosovës, Shqipërisë e Maqedonisë Veriore

0
Pamje nga trajnimi i Policisë së Kosovës, Shqipërisë e Maqedonisë Veriore

Njësitë Speciale të Policisë së Kosovës, kanë qenë pjesë e një ushtrimi të përbashkët policor taktiko-demonstrues me njësitë e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Shqipërisë.


Në këtë ushtrim të përbashkët të policive të tri shteteve i cili u mbajt në Shkup, njësitë elite demonstruan aftësitë e tyre operative në tri situata, kur këto njësi intervenojnë në parandalimin e aktiviteteve që kanë të bëjnë në luftën kundër gruve të organizuar.


Në këtë ushtrim të përbashkët të policive të tri shteteve i cili u mbajt në Shkup,ja pamjet e ushtrimeve

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here