Home LAJME Pamje madhështore të Ushtrisë së Kosovës në krye të detyrës, në qdo kohë

Pamje madhështore të Ushtrisë së Kosovës në krye të detyrës, në qdo kohë

0
Pamje madhështore të Ushtrisë së Kosovës në krye të detyrës, në qdo kohë

Ushtria e Kosovës është krenaria e Republikës, dhe si e tillë ka një rol shumë të rëndësishëm për mbrojtjen e çdo cepi të vendit.
Pjesëtarët e FSK’së, gëzojnë mbrojtje të veçantë ligjore, ashtu që, jeta, figura dhe dinjitetit i pjesëtarit dhe familjes janë të paprekshme.

Detyrat e përgjithshme të Ushtrisë së Kosovës janë: Mbrojtja e integritetit territorial të Republikës së Kosovës, Mbrojtja e qytetarëve dhe komuniteteve të Republikës së Kosovës, Mbështetja ushtarake autoriteteve civile si dhe Pjesëmarrja në operacionet ndërkombëtare.

Ministria e Mbrojtjes, ka kompetencë mbikëqyrjen dhe menaxhimin e të gjitha veprimtarive të inteligjencës dhe informacioneve të klasifikuara në fushën e mbrojtjes dhe sigurisë.pamjet qe ju sjllim jan te nivelit shum te ushtrimeve te Ushtris se kosoves

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here