Home LAJME Pamje dhe Fotografi mahnitëse e Ushtrisë së Kosovës gjatë ushtrimeve

Pamje dhe Fotografi mahnitëse e Ushtrisë së Kosovës gjatë ushtrimeve

0
Pamje dhe Fotografi mahnitëse e Ushtrisë së Kosovës gjatë ushtrimeve

Disa pamje ju sjellim te Ushtarëve të Forcës së Sigurisë së Kosovës, nga stervitjet. Ata kanë dalë në terren për ushtrime.

Ushtria e Kosovës është krenaria e Republikës, dhe si e tillë ka një rol shumë të rëndësishëm për mbrojtjen e çdo cepi të vendit.

Pjesëtarët e FSK’së, gëzojnë mbrojtje të veçantë ligjore, ashtu që, jeta, figura dhe dinjitetit i pjesëtarit dhe familjes janë të paprekshme.

Ushtria e kosoves po e jep maksimumin nga vetja e saj dhe po pregaditet e po furnizohet qdo dit e ma shum ju sjellim disa pamje nga Ushtria e Kosoves

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here