Home LAJME Omer Bajrami: Мartohuni me vajzat e Нallëve dhe Аxhallarve, është Наllall

Omer Bajrami: Мartohuni me vajzat e Нallëve dhe Аxhallarve, është Наllall

0
Omer Bajrami: Мartohuni me vajzat e Нallëve dhe Аxhallarve, është Наllall

Omer Bajrami: Мartohuni me vajzat e Нallëve dhe Аxhallarve, është Наllall
Omer Bajrami: Мartohuni me vajzat e Нallëve dhe Аxhallarve, është Наllall

Një hoxhë me emrin Omer Bajrami ka publikuar një vide0, ku pyetet se a bën të martohesh me vajzën e dajës ose të xhaxhait dhe përgjigja e tij është pozitive.

Ai thotë se askund nuk është e ndaluar një martesë e tillë, njofton Gazeta Express. Sipas interpretimeve të tij /
Vide0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here