Home LAJME Nuk do e besoni, Kjo është shuma që marrin modelet shqiptare në dubai

Nuk do e besoni, Kjo është shuma që marrin modelet shqiptare në dubai

0
Nuk do e besoni, Kjo është shuma që marrin modelet shqiptare në dubai

Nuk do e besoni, Kjo është shuma që marrin modelet shqiptare në dubai


Modelet e reja nga Kosova dhe Shqipëria në kohet e fundit i kemi parë duke shkuar në pushime në Dubai, por ato kanë një arsye të for të që udhëtojn atje.

Sipas disa burimëve të sigurta nga ‘Shqipëria Ime’ ato marrin shuma të majme parash.

Brenda një nate ato paguhen 1 mijë deri në 7 mijë euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here