Home LAJME Njoftimi per rezultatet e testit fizik

Njoftimi per rezultatet e testit fizik

0
Njoftimi per rezultatet e testit fizik

Ministria e Mbrojtjes i njofton kandidatët në garë për QSU/FSK dhe akademitë tjera gjegjëse të cilët do të ftohen për testimet e radhës, në testin e IQ dhe testin e Njohurive të Përgjithshme, si dhe atyre që nuk kanë arritur rezultate të mjaftueshme për të vazhduar më tutje.

Bazuar në vendimin e Bordit Përzgjedhës po ju paraqesim listën e kandidatëve të cilët kanë arritur 50% e më lartë në pikët totale të testit Fizik dhe që do t’i nënshtrohen testin të IQ dhe Njohurive të Përgjithshme, si dhe atyre që nuk kanë arritur kriterin e lartcekur për të vazhduar më tutje.
1.Lista e kandidatëve që do t’i nënshtrohen testit IQ dhe testit të Njohurive të Përgjithshme:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here