Home LAJME Njoftim me rëndësi për ata që duan të bëhen ushtarë të FSK-së

Njoftim me rëndësi për ata që duan të bëhen ushtarë të FSK-së

0
Njoftim me rëndësi për ata që duan të bëhen ushtarë të FSK-së

Për shkak të kërkesave të shumta Policia dhe gjykatat nuk po mund t’i pajisin me certifikata kandidatët për ushtarë të FSK-së. Prandaj ky institucion ka dhënë këtë njoftim:

NJOFTIM

Për shkak të kërkesave të shumta për pajisje me certifikata nga Gjykata dhe Policia e Kosovës nga kandidatët për rekrut në FSK, jemi njoftuar se Gjykatat dhe Policia nuk mund t’iu përgjigjen fluksit të madh të kërkesave për pajisje me këto dokumente në afatin e paraparë të konkurrimit.

Andaj i njoftojmë të gjithë kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë se aplikacioni i tyre do të pranohet edhe nëse nuk i kanë certifikatën nga Gjykata dhe Policia e Kosovës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here