Home LAJME Njësitë Speciale të Policisë së Kosovës kanë mandat të veprojnë në çdo pjesë të Kosovës, ata dalin në Mitrovis dhe patrollojn

Njësitë Speciale të Policisë së Kosovës kanë mandat të veprojnë në çdo pjesë të Kosovës, ata dalin në Mitrovis dhe patrollojn

0
Njësitë Speciale të Policisë së Kosovës kanë mandat të veprojnë në çdo pjesë të Kosovës, ata dalin në Mitrovis dhe patrollojn

Zëdhënësi i KFOR-it ka deklaruar se forcat speciale të Kosovës mund të veprojnë në veri edhe pa kërkuar lejen e misionit paqeruajtës së NATO-s.

Ai ka thënë se Njësitë Speciale Intervenuese të Policisë së Kosovës kanë mandat të veprojnë në çdo pjesë të Kosovës pa marrë miratimin nga ana e KFOR-it. Ndërsa, sa i përket lëvizjes së Forcës së Sigurisë së Kosovës, Graso tha se kjo duhet të lejohet nga ana e komandantit të KFOR-it.

Njësitë Speciale Intervenuese të Policisë së Kosovës kan Shkuar ne Mitrovic ne Veri dhe kan patrolluar ne ter teritorin ju sjellim disa pamjet qe Serbis skan me i pelqy hiq

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here