Home LAJME Njësia Speciale vetëm për raste të veqanta, nxjerr pamjet nga stërvitja efektivëve

Njësia Speciale vetëm për raste të veqanta, nxjerr pamjet nga stërvitja efektivëve

0
Njësia Speciale vetëm për raste të veqanta, nxjerr pamjet nga stërvitja efektivëve

Ministri i Brendshëm vizitoi mjediset ku punon dhe stërvitet Njësia Speciale e Kërkimit të personave që i janë shmangur drejtësisë.

Gjatë vizitës ministri, që shoqërohej nga drejtuesit kryesorë, ndoqi disa veprime operacionale, pjesë e programit të ngjeshur që po zhvillon Njësia, që prej disa javësh, nga dita e krijimit të saj.

Ministri i Brendshëm tha se shtimi i kapaciteteve operacionale dhe rritja e forcës goditëse të Policisë është garancia i shtetit.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here