Home LAJME Njësia Speciale ‘pushtoi’ një klub të natës në Prishtinë

Njësia Speciale ‘pushtoi’ një klub të natës në Prishtinë

0
Njësia Speciale ‘pushtoi’ një klub të natës në Prishtinë

Njësia Speciale e Policisë së Kosovës ka zhvilluar një aks ion për kapjen e një grupi të natës, pamjet

Njëri nga menaxheret e këtij klubi të natës iu drejtua pjesëmarrësve me fjalët, se janë urdhëruar nga policia të ndalin muzikën, pasi dyshohej se brenda ishin disa persona që kanë kryer vepra të rënda.

Policia ka marrë pronarët e këtij klubi dhe ka kërkuar nga të gjithë pjesëmarrësit të bashkëpunojnë me ta.

Po ashtu, pjesëmarrësit janë bastisur nga policia në dalje të këtij lokali të natës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here