Home LAJME Njësia Speciale me aksion bastisjeje në Mitrovicë

Njësia Speciale me aksion bastisjeje në Mitrovicë

0
Njësia Speciale me aksion bastisjeje në Mitrovicë

Njësia Speciale e Policisë së Kosovës ka zhvilluar një aksion bastisjeje në Mitrovicë në orët e hershme.

Lidhur me këto zhvillime, Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, ka konfirmuar rastin, por siç pohoi ai detaje të shumta mund të dëmtojnë zhvillimin e këtij aks ioni deri në përfundimin e plotë të tij.

”Një operacion policor është në proces. Për të mos dëmtuar procesin apo pengimin në arritjen e objektivave te Policisë tani nuk mund te japim detaje tjera, por pas përfundimit të këtij aksioni”. është shprehur ai.

Tutje ai bëri të ditur që gjatë ditës do të dalin me njoftime zyrtare rreth gjetjeve që mund të kenë rezultuar nga ky aksion i zhvilluar në Mitrovicë të jugut.

Merr vesh se operacioni po kryhej në disa lokale të natës dhe zona të tjera të ndjeshme mbi dyshimet për

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here