Home LAJME Njësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës, që s’e ndalë asgjë (Video)

Njësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës, që s’e ndalë asgjë (Video)

0
Njësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës, që s’e ndalë asgjë (Video)

Njësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës është e gatshme për çdo intervenim në ndihmë të qytetarëve. Kjo njësi është e trajnuar dhe përgatitur që të intervenoj në operacionet e rrezikshmërisë së lartë, ku përfshihen intervenimet antiterroriste, për lirim dhe shpëtim të pengjeve etj, transmeton Gazeta Metro.

Forcat e Operacioneve Speciale, kryesisht përbëhen nga grupe të vogla të njerëzve shumë të përgatitur të cilët janë të pajisur me armatim dhe pajisje speciale. Secili ekip ka specifika të veçanta , ashtu është edhe njësitin e Snajperistëve.

Vitin e kaluar në Jordani Njësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës kanë qenë në dhjetshën më të mirë në gara ndërkombëtare! Gjithashtu në Hungari e kanë zënë vendin e parë në garen “kros fit” me rëndësi të veçantë për njësinë speciale të 50 shteteve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here