Home LAJME Një djalë i ri që punonte në ushtri ishte vazhdimisht i poshtëruar sepse besonte në Zot.

Një djalë i ri që punonte në ushtri ishte vazhdimisht i poshtëruar sepse besonte në Zot.

0
Një djalë i ri që punonte në ushtri ishte vazhdimisht i poshtëruar sepse besonte në Zot.

Një djalë i ri që punonte në ushtri ishte vazhdimisht i poshtëruar sepse besonte në Zot. Një ditë kapiteni donte ta poshtëronte para trupave. Thirri të riun dhe i tha: Djalosh hajde këtu, merr çelësin dhe shko parko xhipin përpara. I riu u përgjigj:

Unë nuk di si të ngas! Kapiteni u përgjigj: Atëherë kërko ndihmë nga Zoti yt! Na trego që ka! I riu mori çelësin, shkoi drejt automjetit dhe filloi të lutet. Më pas parkoi xhipin me makinë ashtu siç donte kapiteni. Kur doli ushtari i ri nga xhipi i pa të gjithë duke qarë.

Të gjithë i thanë: ‘Ne duam t’ i shërbejmë Zotit tënd. Ushtari i ri u habit dhe pyeti-çfarë po ndodh? Kapiteni duke qarë hapi kapuçin e xhipit dhe i tregoi të riut :- se makina nuk ka motor! Pastaj djali tha :- E sheh? Ky eshte Zoti qe i sherbej, asgje nuk eshte e pamundur tek Zoti, Zoti qe i jep jete atij qe nuk ekziston.

Ju mund të mendoni se këto janë gjëra të pamundura, por tek Zoti të gjitha gjërat janë të mundshme. Po e lexon këtë, Zoti po punon për super mrekulli në jetën tënde. Thuaj ” Amin ” dhe @shpërndaj nëse beson në mrekullitë e Zotit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here