Home LAJME Në Gjermani nga Era e fort fluturon Lopa (Video)

Në Gjermani nga Era e fort fluturon Lopa (Video)

0
Në Gjermani nga Era e fort fluturon Lopa (Video)

Gjermania duhet të përgatitet për një u ragan që do të shkaktojë d ëme në infrastrukturë dhe do të paraqesë k ërcënim edhe për jetën e njerëzve, sipas meteorologut Andreas Friedrich të Shërbimit të Motit Gjerman.Stuhitë me shpejtësi të erës mbi 119 kilometra në orë konsiderohen u ragan ja dhe video shiko n do befasohesh si fluturon lopa

Gjermania po përgatitet për një ura gan që do të shkaktojë d ëme në infrastrukturë dhe do të paraqesë k ërcënim edhe për jetën e njerëzve, sipas meteorologut Andreas Friedrich të Shërbimit të Motit Gjerman.Stuhitë me shpejtësi të erës mbi 119 kilometra në orë konsiderohen u ragan ja dhe video e rrall do befasohesh si fluturon lopa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here