Home LAJME Naim Abazi: MbuIesa Nuk Është E Jona, Na Nuk Jem Arab Duhet Të Hecim Kah Amerika

Naim Abazi: MbuIesa Nuk Është E Jona, Na Nuk Jem Arab Duhet Të Hecim Kah Amerika

0
Naim Abazi: MbuIesa Nuk Është E Jona, Na Nuk Jem Arab Duhet Të Hecim Kah Amerika

Naim Abazi: MbuIesa Nuk Është E Jona, Na Nuk Jem Arab Duhet Të Hecim Kah Amerika

Naim Abazi ka thënë se ai dhe gruaja e tij po ashtu këngëtare, Mihrije Braha, kanë ndërtuar dy shtëpi për skamnorët me paratë e tyre, ndërsa thotë se hoxha Halil Kastrati ndërton shtëpi me paratë e të tjerëve.

Në emisionin Mirage, Naim Abazi ka folur për këndimin që bën ai dhe Mihrija në dasmë të një hoxhe në Shkup, teksa ka thënë se në Kuran nuk shkruan se është gjynah me këndu e festu për ditëlindje.“Nëse kundërshtarët fetarë me trurin e tyre marrin vendime dhe guxim për të shkruar diçka që s’dinë me mbrojt, atëherë si shoqëri, duhet të shkojmë hapit të perëndimorëve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here