Home LAJME NJSI është trajnuar nga instruktor nderkombetarë, dhe është e paisur me tekniken më te fundit (Video)

NJSI është trajnuar nga instruktor nderkombetarë, dhe është e paisur me tekniken më te fundit (Video)

0
NJSI është trajnuar nga instruktor nderkombetarë, dhe  është e paisur me tekniken më te fundit (Video)

N.J.S.I është trajnuar nga instruktor nderkombetarë, dhe është e paisur me tekniken më te fundit

Per te menagjuar situaten NJSI është e paisur me tekniken ma te fundit me pajtim me misionin.

Prej krijimit te njesis ky njesit deri me tani ka marr pjesë ne impelmentimin e shum operacioneve te ndryshme ku ka treguar profizionalizem te veqant te cilat i ka kryer me sukses te plot.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here